Salutare,
Bine informat sau nu, asta referitor la ultimul post, si neavand pretentii de mare cunoscator audio-video , am avut ocazia mai acum cateva zile sa vad si sa aud(live) prestatia Denon DVD-A1UD.Fericitul posesor este un amic de al meu ,om modest de altfel drept pentru care ma laud eu in locul lui

.Cum era si normal am fost invitat la o mica sezatoare cu iz de mic praznic ca sa vedem monstruletul de 25kg.
Fara a folosi termeni tehnici somptuosi(nici nu stiu prea multi) tot ce pot sa va zic este ca imaginea este la superlativ,imperecherea a fost facuta cu Samsung LED de 40''.Redarea de pe DVD este impecabila ,iar cea de pe Blue-Ray splendida,nu am vazut pana acum detaliu ,contrast si culori mai aproape de realitate.Or mai fi si altele dar in Romanica sau la altcineva acasa nu am vazut asa ceva pana acum.
Din pacate sunetul a fost redat din difuzoarele televizorului asa ca nu ne-am bucurat de hi-end la capitolul asta.Se strange bani pentru partea de amplificare care trebuie sa biciuiasca cele 2 perechi de Infinity Kappa 9.2i si centrul format dintr-o pereche de Infinity Kappa 8.2i

.Cablul de proba a fost un HDMI Belkin de supermarket,altul nu am avut la indemana.Cu un pic de SRS de la TV se auzea chiar mai in detaliu decat mine in masina

.
Una peste alta este un aparat senzational care isi merita banii.Partea video, sunt convins ca este mai buna decat la Marantz,desi sunt din acelasi grup de firme.Pe partea audio abia astept sa-l aud cand va fi sa achizitioneze si pre-ul si power-ul.
Pana acum,Denon is the winner.